Advies & Ontwerp

In de loop der jaren heeft Lek/Habo zelfstandig vele energievoorzieningen binnen verschillende sectoren gerealiseerd. Daarbij opgedane ervaringen maakt dat Lek/Habo medewerkers uitstekend in staat zijn om “out of the box” te denken. Dat heeft in het verleden al vaak geresulteerd in innovatieve en vooral ook energiezuinige oplossingen. 

Het advies bestaat uit rekenwerk aan de technische en financiële haalbaarheid van verschillende opties waarna de meest kansrijke optie wordt uitgewerkt tot een globaal ontwerp. Binnen alle disciplines is de nodige kennis voorhanden om de klant van goede adviezen te voorzien. De resultaten worden uiteindelijk aan de klant gepresenteerd middels een rapport, duidelijke tekeningen en/of via een presentatie.

Als logisch vervolg op het eisenpakket van de klant en het daarop gebaseerde globale ontwerp wordt een gedetailleerd technisch ontwerp gemaakt welke voldoet aan de laatste stand der techniek. Er wordt ontworpen volgens strikte procedures. De bedrijven zijn ISO 9001/9002 gecertificeerd. Daarnaast conformeren de Lek/Habo ontwerpers zich aan Europese/landelijke richtlijnen en door de klant aangedragen standaarden. Als “Turn Key” leverancier is Lek/Habo als geen ander in staat om geïntegreerd te ontwerpen.

Contact

Lek/Habo (Ter Aar)
Hertog van Beijerenstraat 6
Postbus 15
2460 AA  Ter Aar
Nederland

Tel: 0172 - 602840

info@lekhabo.nl

Lek/Habo (Bodegraven)

Spanjeweg 6
Postbus 92
2410 AB Bodegraven
Nederland

Tel: 0172 - 619342

info@lekhabo.nl