Profiel Lek/Habo

Lek/Habo realiseert al tientallen jaren met succes innovatieve en toonaangevende energie- en installatietechnische projecten in binnen- en buitenland met zustervestigingen in Nederland, België, Duitsland en Polen. De projecten worden in verschillende sectoren gerealiseerd, waaronder land- en tuinbouw, care, food, recreatie, overheid, industrie, afvalverwerking, waterzuiveringen, utiliteitbouw en woningbouw.

Lek/Habo richt zich op maatwerkoplossingen uit een totaalpakket van duurzame energiesystemen en kenmerkt zich door flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Eén van de belangrijke kerntaken binnen deze disciplines is het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van complete turnkey projecten. De verschillende installaties worden door ons zelf gebouwd en wereldwijd afgenomen.

Energie wordt schaarser en dus duurder. Daardoor is er behoefte aan innovatiever en efficiënter energiebeheer. Het slimmer omgaan met energie en het besparen van fossiele brandstoffen is een wereldwijd thema dat een steeds belangrijker onderdeel zal vormen in de samenleving en daarmee ook in de bedrijfsvoering van Lek/Habo en haar (potentiële) klanten.

Lek/Habo wil een positieve bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering van haar klanten met behulp van een maatwerkoplossing binnen de energietechniek en installatietechniek, van advies en engineering tot samenbouw, installatie en instandhouding. De techniek, duurzaamheid, economisch rendement en ontzorging sluiten hierbij direct aan bij de behoeften en mogelijkheden van die klant.

Ontstaan als familiebedrijf, is Lek/Habo ontwikkeld tot een professionele en internationale organisatie, gespecialiseerd in het leveren van maatwerk uit een totaalpakket van duurzame energiesystemen, die zich kenmerkt zich door flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor alle stakeholders.