Service en onderhoud

De energieprestatie en daarmee ook de rendabiliteit van energiesystemen wordt mede bepaald door de kwaliteit van preventief en curatief onderhoud. Ook voor de steeds strengere wetgeving is periodiek onderhoud een vereiste. Door het afsluiten van een onderhoudscontract bent u verzekerd van een snelle respons op storingen en wordt er periodiek onderhoud aan de installatie uitgevoerd.

Lek/Habo heeft een service organisatie met goed opgeleide monteurs. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van motortechniek, meet-en regeltechniek, besturingstechniek, veiligheid en wetgeving.

Het kwaliteitsniveau van leveringen, service en onderhoud is dermate hoog dat Lek/Habo een meerjarige onderhoudscontract met prestatiegarantie kan aanbieden. Onze storingsdienst staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar, omdat hoge kwaliteit en uw tevredenheid op de eerste plaats staan bij Lek/Habo.

Naast service en onderhoud aan uw WKK installatie en CV ketel (ook particulieren!) zijn periodieke controles van uw laagspanning en middenspanning installatie, generatorschakelaar en keuringen volgens SCIOS, BEMS en NEN normen bij Lek/Habo aan te vragen.

Contact

Lek/Habo (Ter Aar)
Hertog van Beijerenstraat 6
Postbus 15
2460 AA  Ter Aar
Nederland

Tel: 0172 - 602840

info@lekhabo.nl

Lek/Habo (Bodegraven)

Spanjeweg 6
Postbus 92
2410 AB Bodegraven
Nederland

Tel: 0172 - 619342

info@lekhabo.nl