Revisie WKK installatie

Lek/Habo heeft een eigen afdeling specifiek voor het reviseren van warmte-/krachtinstallaties. Hierdoor kunnen wij alles van eenvoudige reparaties tot volledige revisies uitvoeren. Lek/Habo reviseert uw motor op locatie of in onze werkplaats. Ook losse onderdelen zoals generatoren, cilinderkoppen en turbo’s kunnen door onze medewerkers worden gereviseerd.

Grote en kleine revisies vinden plaats na een vast aantal draaiuren, maar kunnen ook toestandsafhankelijk worden uitgevoerd, bijvoorbeeld bij schades. Indien mogelijk en gewenst plaatsen wijijdens de revisieperiode van uw motor een vervangende motor op locatie. Ook bieden wij de mogelijkheid om een geheel gereviseerde installatie aan te schaffen, als financieel aantrekkelijk alternatief op een nieuwe installatie.

Wij beschikken over een uitgebreide revisieafdeling. Bovendien hebben wij veel onderdelen standaard op voorraad en is ons logistieke systeem zo ingericht dat wij snel over de juiste onderdelen kunnen beschikken. De installatie of onderdelen kunnen na revisie in onze spuitcabine worden voorzien van de door u gewenste kleur.

Lek/Habo kan de conditie van uw motor monitoren door oliemonsters te nemen op een vast interval of het inwendige motorblok te beoordelen met een endoscoop. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u hiermee adviseren over de status en prestaties van uw motor om daarmee uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Vragen of interesse?
Neem gerust contact met ons op!
Tel: 0172 - 619342
info@lekhabo.nl