Projecten - Utiliteit

Hier vindt u een aantal projecten die Lek/Habo heeft gerealiseerd in de utiliteitsbouw. Hiermee krijgt u een beeld van de verschillende toepassingen waar onze installaties bijdragen aan een duurzame samenleving. Mocht u specifieke vragen hebben over één van deze projecten, of vragen hebben over specifieke toepassingen voor een ander project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Driestar Gouda

In opdracht van Lokhorst Bouw verzorgen wij op dit moment de gehele W-installatie van de nieuwbouw van De Driestar te Gouda. Tevens worden er aanpassingen aangebracht aan de bestaande gebouwen en wordt er een woontoren met 121 studentenappartementen gebouwd. Wij verzorgen ook de gehele W-installatie van deze toren. Bij de bouw wordt gebruik gemaakt van de zogeheten tunnel-methode.

Brentano

Bouwbedrijf UBA heeft in Amstelveen de nieuwbouw van zorgcomplex Brentano-Langerhuize gerealiseerd. Wij hebben hier de volledige W-installatie geleverd. Het complex bestaat 77 appartementen... Lees verder...

Scope scholengroep

Lek/Habo heeft voor de Scopegroep uit Alphen aan den Rijn diverse stookruimtes vernieuwd. Tevens verzorgen wij op een groot aantal lokaties het onderhoud en de SCIOS inspecties.

Stabiplan

De gehele werktuigbouwkundige installatie van het nieuwe kantoor van Stabiplan, gelegen aan de N11 bij Bodegraven, is door Lek geleverd. Dit gebouw kenmerkt zich door een zeer hoge mate van energieefficientie door onder andere toepassing van betonkernactivering.

De Raad Vastgoed

In opdracht van De Raad hebben we op meerdere lokaties aanpassingen aan gebracht in werktuigbouwkundige installaties. Dit varieert van de aanleg van een nieuwe gasleiding, tot het in zeer korte tijd vervangen van een bestaande ketelinstallatie door een volledige prefab installaite, waardoor de stilstandtijd tot een minimum is beperkt.